SALON

PAKKASUKKO

KYLMÄKONTTI
  • Vuonna 2017 rakensimme Saloon Maran Klubille 2 x 4 metriä siirrettävän kylmiön. Kylmiön alustana on kestävä teräsristikkorakenne jonka kulmissa on nostolenkit siirtämistä varten. Kontissa on tehokas kylmäkoneisto joka pitää tilan viileänä kovemmillakin helteillä ja kontti on myös varustettu lämmityksellä jolloin talvipakkasillakaan lämpötila ei pääse kontissa pakkasen puolelle.
  • KYLMÄKONTTI
  • Vuonna 2018 rakensimme Saloon Maran Klubille siirrettävän pakastin/varastotilan. Kylmiön alustana on kestävä teräsristikkorakenne jonka kulmissa nostolenkin siirtämistä varten. Kontti on jaettu väliseinällä kahteen osaan, joista toinen toimii pakastimena ja toinen lämpimänä varastotilana. Kontin suunnittelussa otettiin huomioon mahdollinen tarve lisätä pakastetilaa siten että väliseinä on purettavissa ja kylmäkoneen teho riittää jäähdyttämään koko kontin.
  • KYLMÄKONTTI
  • Vuonna 2014 rakennettu pakaste/kylmiökontti toimitettiin Admares Oy:lle. Heidän toimestaan kontti toimitettiin Dubaihin, jossa sitä käytettiin erilaisten rakennustarvikkeiden, mm. maalien ja kemikaalien varastointiin. Tämä oli tarpeellista paikallisen kuuman ilmaston takia joka helposti pilaa kyseiset tarvikkeet. Kontin alustana on kestävä teräsristikkorakenne jossa nostopuomi siirtämistä varten. Kontin kulmissa on lisäksi säädettävät nostojalat joilla kontti voidaan nostaa esim. lastauslaiturin tasalle tai passata epätasaiselle alustalle. Ovena extraleveä 1300mm ovi josta saa trukkilavankin kuljetettua mukavasti sisään.